Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 12 May 2014

Iklan Krim Muka Yang Paling Kelakar !


Sunggu tidak ku sangka, krim muka ini tersangatlah berkesan...






....






.....








Siapa-siapa nak Aaron Aziz bolehlah beli krim ni dan hadiahkan kepada boyfriend atau pun suami anda masing-masing ya? Hahaha

Agak kreatif lahhh...hahahaha


3 comments:

Umie Artoqiemie said...

boleh la lepas ni jadi pengacara fear factor hahaha

Diana Rashid said...

hahahah..
kelakar ..

Shida Radzuan said...

salam lynda.pasal nuffnang tu..sya tgk blog lynda pasang satu iklan je..sptutnya 3 tp xnmpak iklan kena letak so baru tau cpuv tu running iklan yg mna..

tp kdg2 ikut pgalaman mmg kdg2 saya pn pernah terjadi..dpt cpuv tp xnmpak iklan tu so pkara ni biasa..xyah rsau sgt just letak 3iklan dlm blog tu yg penting k :)