Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 4 May 2014

Sambungan cerita Alice....



siapa yang follow blog aku sejak zaman tuk kaduk lagi sure
tahu pasal Alice ni... (bajet orang ingat sangatlah cerita aku ni)
haha...terasa nak sangat sambung cerita, idea ada tapi macam
susah benar nak disusun, di samping nak memikirkan logik-mogik
ke tak idea-idea aku ni...hmmm

ah! Bace balik je lah ek episod pertama yang aku tulis ni :


...yang mungkin akan jadi episod terakhir kalau aku malas nak
sambung semula....hahaha

3 comments:

Lyeen De Syifa said...

Cun gila rambut doodle tu :) hihihi

Umie Artoqiemie said...

berat nanang eyebag alice huhuhuhu

reenapple said...

Aku ingat2 ingat lupa gitu.. hehehe