Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 30 April 2014

Misi menyiapkan doodle hari raya 2014 :D

Hoyeah ! Hoyeah ! Dah nak bulan puasa ! Dah nak raya !! :D
Amboi padahal ada lagi dua bulan kan~ Haha..takpe, takpe
semangat itu penting. By the way, nampaknya Jakel mulai ramai.
Wah makcik-makcik ni, tak sabar juga nampaknya~ Takpe kita 
biarkan mereka, yang penting...aku tengah nak siapkan doodle 
raya untuk tahun ni... Haha~

Jika mengimbau semula doodle-moodle yang aku buat before
ni, (mengimbau bagai~), memang kelakar pulak tengok, haha~
Ini antara doodle-moodle aku untuk raya tahun-tahun lepas,
sangatlah flat nye kan, sebab aku tak tabah nak buat yang ada
shadow bagai :p

  

 
Template kad raya pun ada, poyo betul :

 

Tapi aku buat asal ada, dengan harapan dapat membantu
menaikkan trafik blog aku ni. Dan disebabkan ia  memang 
membantu, maka aku gunakan strategi yang sama juga
tahun ini, iaitu buat doodle ! :D

Konsep dah ada, sketches dah ada...tinggal tunggu nak masuk
AI je dan colorkan. Take time juga bagi orang-orang yang tahu
nak berehat je kejenya macam aku ni, haha...sebab tu kena
start awal ! Haha~

Okaylah tu je nak citer, terima kasih sudi singgah sini (n_n)


6 comments:

zaza zehra said...

wah semangat ni damya...hehehe... xlama dh nak ramadhan.. :)

igt zaza lg x..lama xtg..heheeh

Kuazue Mohd said...

buat2 cepat2.. t boleh cik azue tumpang buat imej sulam.. kalau freebie la..

msredcheesecake said...

cute... ni utk tempahan ke?

Umie Artoqiemie said...

memang trafik blog ni melambung-lambung puasa nanti hehe!

eima said...

mmg terbaik .... comey

SAMIQA ♥ said...

seronoknya !! tak sabar nak tgok doodle dari akk !