Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 1 June 2014

Done Gantung !


Gila! Novel ni sangat gila, tapi memang kena betul dengan taste aku! Perhhhh~


Sumber

Tahap psycho dan tahap mental dia tu memang mencanak sungguh! Gila! Tu je aku boleh komen...bukan tak selalu tengok jalan cerita yang lebih kurang sama dalam movie-movie yang psycho, tapi dalam novel ni, cara penulis olah tu membuatkan otak aku ni jadi macam 'hidup'. Sempat lah merasa nak berfikir ala-ala psychiatrist sikit~ Hahaha...

Gila! Sangat best sebab aku dapat melihat pandangan dan gaya hidup dari orang yang sangat berbeza dari aku dan mungkin dari manusia lain. Baru tahu, kenapa 'mereka' gemar bercakap sendirian. Haihh...citernya memang best, namun di akhir cerita tu agak sayu sedikit... (dah kenapa ber-namun namun pulak ni, terbawak-bawak lagi lah tu dengan bahasa novel~)

Haha, so pada anda yang memang bergenetik (suka) siri-siri novel FIXI ni, 'Gantung' memang antara yang harus korang baca. Gila aku tak boleh berhenti baca novel ni. Nasib baik hari ni memang takde kerja langsung, memang mengadap je lah sampai boleh habiskan within 24 Hours.

Tahniah untuk aku...hehehe 



2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sbb byk kali ayat gila..mkna mmg best benor ni.

Tinta Lana said...

Sedihkan.. ko tau kan aku selalu beli fixi. Sebab aku nak cari cerita2 jenis mcmni.

Tak semua yg fixi terbitkan tu ada jalan cerita yg bagus.. tapi bila dapat mcmni, puas hati rasa.

Nanti, ko try Awan gak..sedih jugak bila hujungnya.