Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 9 June 2014

Hello Kitty My Chemical Romance



Yeayyyy...hello kitty ni aku namakan dia Hello Kitty My Chemical Romance sebab dia berwarna hitam, dan ada tulang-belulang di situ~ sebijik mcm MCR :


Malangnya, hello kitty emo ni bukan aku yang punya, tapi adik aku yang punya. Gigih dia beli kat McD hari tu..aku nak beli daripada dia, dia tak kasi. Hahaha...kalau tak, aku dah bawak hello kitty ni pergi office jadi 'guardian angel' aku..:p Hahaha~





3 comments:

eima said...

ari tu beli kat icha yg sarkas tu .... ni tak beli lg sbb icha tak suka pun .. tak de pun die main2

Liza Licha said...

comelnyaa.. :)

Diana Rashid said...

comel pulak kalau jadi hitanm bertulang gini..:p