Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 24 June 2014

TESCO jual Koleksi Baju Raya Hatta Dolmat !


Pereka Fesyen : Hatta Dolmat

Salam, hoho..aku ingatkan TESCO jual koleksi baju raya Jovian Mandagie semata-mata je, rupa-rupanya koleksi baju raya Hatta pun dia ada jual jugak tahun ni lah. Aku beli paper Metro hari tu, kat dalam dia ada terselit katalog TESCO special untuk hari raya. So, bukak lah katalog tu, terus terkejut sebab ternampak ini :




Koleksi Baju Raya Hatta Dolmat 2014 dijual di TESCO :D Dan aku rasa harganya lagi murah berbanding yang dijual kat ZALORA kot...haa, jadi sesiapa yang ter-ber-kenan tu, boleh lah kot ushar kat TESCO yang berdekatan tempat korang. Harap ada lah, sebab aku tak sure sama ada semua Tesco or Tesco terpilih je yang ada.

Okay selamat membeli-belah :D



1 comment:

eB said...

taun lps bli baju dia gaks. sgt selesa... & cantek... suka3 :)