Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 10 June 2014

Terima Kasih Lazada, bagi saya voucher diskaun :D



Sedar tak sedar, dah banyak kali aku buat entry berkenaan dengan Lazada ni, mula daripada aku beli mesin jahit kat situ, sampai lah kepada entry yang aku review tentang Google Chromecast hari tu.

Tak sangka pulak staff diorang ni macam mana entah boleh jumpa entry aku tu. So, sebagai ganjaran, staff tu bagi aku Voucher Diskaun Rm35 bagi pembelian Rm 70 ke atas. Wah terharu rasa. Terima kasih Lazada :D

Masalahnya, expired voucher tu 31 July 2014. Pening pulak aku memikirkan apa yang nak beli. Kalau ikut hati aku nak je beli kamera yang kecik gila ni ah :

 

Tapi okayyy...melepas dah. Aku tengok hari tu available lagi, ni tengok semula dah sold out pulak kamera ni...T_T ish stress, baru nak beli dan jadikan loket necklace..wuwu...tapi harga kamera mini ni Rm 69...haha tak pass kalau nak beli guna voucher! Okay, selamat~ haha..

Next is handheld Vacuum :

Sebab mak aku macam nak vakum, vakum kat rumah tu dah bertahun rosak. Haha..ini harganya Rm 75 je, kalau guna voucher, perlu bayar lagi Rm 40 je.. Wahhhh (n_n)

Tapi, aku tak pernah guna handheld vacuum macam ni sebenarnya, before ni guna vakum jenis yang beroda dan boleh tarik ke mana-mana tu je. Ada sesiapa pernah guna jenis vakum tangan macam ni tak? Berat dia pulak macam mana? Kang tak larat aku nak angkat...kot-kot nak bersihkan kipas, lenguh pula tangan nanti..haha..

Masih confused sama ada nak beli handheld or jenis beroda tu..hmm :(



3 comments:

msredcheesecake said...

ok ke pakai hand vacum ni? agaknya untuk habuk2 sampah2 yg tak berat kot

eima said...

tahniah tahniah ... byk gak tu

Aty_Fared said...

besh nyeeerr...!! rejeki tu.. :) tak pernah shopping kat situ..