Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 13 June 2014

Kenapa dengan meow Anissah saya....?


Seriously, aku memang tak boleh fokus buat kerja sebab asyik fikirkan pasal kucing aku sejak kejadian semalam. Aku terfikir, boleh ke kucing kena sihir?

Aku sibuk research untuk cari jawapan kepada persoalan aku tu. Adalah sangat menyedihkan dan sangat menyakitkan apabila dengan tiba-tiba, kucing kesayangan aku buat aku macam stranger yang sangat mengancam keselamatan dia...

:'( :'( :'(

Kenapa Anissah saya.....?

:'(

p/s : nanti aku ceritakan tentang kejadian semalam... :'(

2 comments:

Narumi Leo said...

alamak apa yang berlaku??

reenapple said...

aku rasa mcm impossible je kucing tu kena sihir. Errr.. opinion aku.

Kebiasaannya kalau kucing tu act strange dgn tuan dia, tu mgkn dia sakit.