Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 13 June 2014

Jadual Siaran FIFA WORLD CUP 2014 Waktu Malaysia



Yahooo! Malam tadi aku telah 'menyambut' kedatangan World Cup 2014 dalam mimpi sahaja~ Sungguh seronok dan meriah sekali..isk2..Takpe, baru opening kan. Banyak lagi game. Hehehe..so ni aku kongsikan jadual siaran perlawanan waktu Malaysia punya, yang hanya ada di TV1, TV2 dan TVi :


Aku takde beli apa-apa magazine dalam masa terdekat ni, so memang takdelah dapat table poster jadual game yang boleh tick-tick siapa yang menang...so, buat masa ni, just print schedule game yang atas tu je lah.. haha

Tapi, aku agak runsing sebab tak dapat nak tengok LIVE...Urghhh~ tv aku tak dapat TV1...kalau nak tengok pun, tengok kat TV2 je..wuwuwu...tapi aku check dalam jadual, TV2 just siarkan siaran ulangan sajer...aku nak tengok Live~~~ :'( wuwuwu..ade jugak TV2 amek Live tapi untuk game yang tak best seperti Nigeria VS Bosnia??? Baiklah...kena beli TV baru, boleh?


By the way, opening game semalam Brazil menang 3 - 1 lawan Croatia. Tahniah~tahniah~ngehehe..apa pun, nak TV baru yang boleh tengok TV1...wuwuwu T_T...xpelah, World Cup kali ni aku tengok siaran ulangan je lah kat TV2, jam 10 malam...isk..isk..


p/s : aku sokong 3 team...harap jangan semua mara ke final, nanti aku pening nak sokong mane...hahaha :p

No comments: