Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 4 June 2014

Tanah Liat Dah Sampai !! :D



Yahooo ! Dah sampai pun tanah liat Air Dry yang aku order hari tu. Tak sabar terus bukak plastiknya, nak main-main sikit. Hehe..tengoklah kot2 ada idea hari ni, boleh lah wat pape yang patut dengan tanah liat tu.

Esok kalau sempat aku update ! Bye3 :D Nak main tanah liat ni~~



4 comments:

eima said...

ni tanah liat cam yg kartun timmy time ngan shaun the sheep tu ke ....

Diana Rashid said...

anak saya kalau saya dengan suami sebut tanah liat dia bukan tau apa bendA tu..heheh..kita dulu panggil tanah liat ja..heheh

Aisya A. said...

nak buat apakah itu? hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2 bestnya dia..