Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 19 June 2014

Hahaha...terus tinggi traffic blog aku :p


Aku saje je update entry pasal Facebook Error tadi, kejap je tadi aku update, sebab aku tengok Facebook aku tak boleh bukak, keluar benda ni :


So buat entry harap ada orang cakap facebook dia pun kena juga, or maybe semua pengguna Facebook mengalami kejap lah gangguan tersebut...dah publish entry, aku buat kerja macam biasa.

Then, aku suka refresh 'dashboard' blog...mak aih banyak gila pageviews bertambah?? Apesal ni? Pasal entry tadi ke? So, aku klik bahagian 'posts' aku dan check pageviews untuk entry Facebook error tersebut. Hah kau, terus up 70 pageviews sekaligus dalam masa tak sampai 5 minit. Gila betul. So, aku buat konklusi memang semua lah 'diganggu' tadi. 

Bila aku view blog aku, tak pernah-pernah 'diserang' readers sampai 30 orang sekaligus !


Hahaha...gila betul penangan Facebook. Hey Mark Zuckerberg don't play-play lah~ haha. Nasib tak lama, aku ni resah gelisah kalau tak leh stalk orang kat FB. Ngahaha~ okay FB dah okay semula. Well done ! :D

p/s : tak pasal-pasal dapat traffic semudah ini :p tapi lepas tu terus rendah semula..hahaha :D
kelakar pulak tengok :p hihi~

3 comments:

Amanda Suria said...

Hihihi....bukan senang nk dpt traffic tinggi kan...

zaza zehra said...

hihihi...syok tu.. :)

IntaNBerliaN said...

akak pun jd gak td... ingat akak sorg.. hihii