Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 13 October 2014

Currently Reading Emily The Strange~


Salam...(n_n)


Novel ni aku beli sejak tahun 2012 lagi haa...gigih mencari dekat KL masa tu, sebab aku memang nak sangattttt memiliki novel Emily yang cool ni~ Haha akhirnya bila dah beli, aku baca sikit je, lepas tu salah letak, terus tak jumpa. Hari tu kemas-kemas kotak kat bilik aku, barulah terjumpa balik. Seriously aku pun lupa aku ada novel ni :p So, memang layannn lahh~~ haha


Emily mempunyai banyakkk kucing hitam. Sangat style okay. Aku nak bela kucing hitam sebab pengaruh si Emily ni lah. Dapat dah sekor kat office ni ha~ gedik gila,dia asyik nak tangkap gigit kaki aku je (-_-') eh sorry tercerita pasal kucing pulak :P

emily-the-strange

Dan yang bestnya, novel ni macam sebuah diari Emily. Kira macam kita baca diari peribadi milik dia. Dalam novel pertama ni, dia ceritakan Emily mengalami amnesia, totally lost. Takde langsung memori dalam kepala otak dia tu. Dan sikit-sikit dia tulis klu-klu yang dia dapat dalam diari (novel yang kita baca tu). So, pada aku best. Haha :p bahasa pun takdelah skema sangat :D

Emily The Strange

Paling best, sepanjang kau baca novel ni, kau akan mengalami rasa pelik dan aneh yang tak berpenghujung...ya, memang aku tak sabar nak habiskan membaca novel ni..hahaha

P/s : Ini english novel...so memang lembap sikit nak habiskan sebab aku perlukan masa yang aku betul-betul santai untuk baca, kalau tidak..otak aku cam tak leh masuk, apekebenda lah dia cerita ni..haha :p


1 comment:

MISS ASMA said...

salam dan hai.. nice blog .. jom follow blog asma.. setelah dua tahun asma menyepi now i'm back..http://asmasaerah.blogspot.com/2014/10/paku-yang-lekat-dihati.html