Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 7 October 2014

Google Wish Birthday Saya !


Salam (n_n)
Hari ni encik Google buat surprise kat aku.

Tadaaaa !!!



Comel kan!!! \(n_n)/ Hahaha..aku pun lupa yang bila aku buat blog, account blog tu sekali dengan profile account google..so bila bukak google web, automatik design logo Google tu berubah jadi macam tu. Baaanyakk kek comel untuk aku! Meh kongsi meh~ haha :p

Alhamdulillah, dengan ini genaplah umur aku 25 tahun. Semoga~ semoga dan semoga yang aku impikan tercapai satu hari nanti, amin~

p/s: Hidup santai~ tak perlu terburu-buru~


4 comments:

reenapple said...

Wahhh. Happy birthday Lynn. May all happiness be yours :)

hana hadi said...

Waaah sama umo kita kan.xsabar tunggu bln 11 ni.tunggu google wish besday.hehe

nur anis said...

happy birthday..:)

Amanda Suria said...

11 tahun beza kita erk....happy belated birthday Lynn...