Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 22 October 2014

Straight 3 hari (n_n)


Salam!
Yeppy Deepavali to all Indian (n_n)
By the way aku tak cuti hari ni, kesian kan?

Tapi, tak payah nak kesian sangat sebenarnya, sebab cuti aku bermula pada hari esok sampai Sabtu~

Esok (23hb) - Cuti ganti untuk Deepavali pada 22hb
Lusa (24hb) - Cuti ganti awal Muharram pada 25hb
Sabtu - Public Holiday

So...yeayyy ! Bestnye!!!! Hahaha...so dengan rasminya blog aku akan tidak berupdate selama 3 hari tersebut kerana laptop sengal aku tu even dah direpair, tetap tak boleh nak bukak Google, Blog, FB, Yahoo dan sebagainya. Frust aku, melayang repair sampai Rm250 tapi hampeh masih rosak lagi. Membazir je aku bayar bil tertunggak broadband aku tu. Tau, aku tak yah bayar biar line kena potong terus! Muahaha~

 So, bulan ni memang aku isytiharkan aku miskin sikit lah. 

Okay, tu je bye~ (n_n)


9 comments:

TengkuButang said...

hee.. suka tengok kucen menari kat sidebar tu

najihah sahami said...

hihi..kat pahang 22hb deepavali, 23hb kerja, 24hb cuti hari hol. hoyeahh~ hee

Teesaz said...

smoga laptop cepat sembuh kay!

eima said...

best gile cuti panjang .....

Diana Rashid said...

beli baru je..:)

Aisya A. said...

fineee. jelllyy ohhhh.
haha!

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt bercuti naaa...hihih

reenapple said...

3 hari je tak berupdate LYnn. 3 hari je. Haha

Selamat bercuti dan selamat cepat kaya. Hehe

hana hadi said...

Xcuti :(