Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 3 October 2014

Dapat Voucher Diskaun Lazada Sempena Hari Jadi


Salam...(n_n)

Terima kasih Zalora, sebab bagi saya hadiah hari jadi berupa voucher diskaun 20%. Tadi aku dah ushar-ushar jugak, kot ade benda yang aku nak beli. Dari hari tu lagi terkenan kat satu beg Playboy Bunny ni:

Harga dia dah turun daripada Rm229.90 kepada Rm114.95. Tapi bila aku gunakan kod tu untuk beli beg ni, tak boleh pulak. Sebabnya bag tu tak termasuk dalam Sale Item. Means kod diskaun tu boleh guna untuk Sale Item saje...owh~~

Ushar punya ushar, akhirnya aku sendiri yang pening sebab tak tau nak beli apa (u_u'). Semua barang aku masih elok lagi. Handbag, kasut, heels, baju semua elok dan cukup lagi, jadi aku blur, sebab aku ni jenis selagi barang tu okay, aku tak nak beli yang lain. Haha~

Bag ni cantik kan~~ aku suka sebab dia macam lusuh-lusuh gitu :p Bagi aku harga handbag cecah Rm50 je dah mahal, apalagi untuk beg ni yang cecah Rm100++ So, aku tak nak beli tanpa ada diskaun. Haha~

Tapi takpe, kod ni valid sampai 10 Oct nanti, so pilih nanti je lah kan~ kot ada barang best baru yang sale masa tu :D

Owh ye, esok cuti!!!!! Selamat menyambut hari raya Aidiladha ye :) Yang balik kampung tu, drive leklok naa~ ;)



p/s : hari jadi aku bukan hari ni tau, bukan juga esok, bukan juga lusa mahupun tulat..hahaha~ 7hb! haa wish lah bebanyak mana time tu :p hihi



2 comments:

Diana Rashid said...

eli la untuk yang tersaynag..macam mak ke,kakak , tak pun kat blogger..logger tu akak la..heheheheh..

farra fajima said...

ramainyaaa yg besday oktober
happy birthday in advance kawan :D
nak hadiah kew?
meh alamat rumah
hik