Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 27 October 2014

Pernahkah anak anda kantoi macam ni??


Salam.
Yaa...kanak-kanak ni agak sukar dikawal ketika dia dah reti merangkak, berjalan dan dah pandai memanjat. Time tu mesti mak dia or kakak dia or nenek dia or sesiapa je lah yang tengah menjaga budak tu, mesti terjerit-jerit menegah budak tu supaya jangan panjat itu, jangan panjat ini kan. Hahaha...


So, pernah tak anak korang, or adik korang buat macam ni?


Hahaha...muka dia macam Omaigot~ saya dah kantoi!!



Teringat masa kecik-kecik, suka bukak tutup fridge sebab nak rasa sejuk. Haha, baby ni selamber je haa dapat duduk dalam, tapi kesian, mesti dia tertanya-tanya, kenapa tak banyak makanan dalam ni T_T

Anjing yang bersubahat dalam jenayah ini...
Apa kau nak capai, nak oii ~~~

Ini dah kantoi, terus buat muka comel..hahah







Gigih nau budak ni nak rasa sejuk dalam tu....(-_-')

Steady~ ni mesti daddy dia ajar ni..hahaha daddy jugak yang kena :p 

Aku rasa budak-budak ni suka curi-curi bukak fridge sebab dua benda je :

i. Nak rasa sejuk aircond
ii. Nak curi-curi makan gula-gula, aiskrim, coklat, cheese, snack dan sebagainya yang tidak menyihatkan, yang telah dicatu oleh mak bapak mereka. Tau-tau je lah, orang Barat kan suka disiplinkan anak-anak diorang makan sayur dan buah-buahan.

Tu yang curi-curi bukak fridge tu~ haha (n_n)


8 comments:

Nur Diana said...

heeee...comellll sangat.. Tq sebab melawat kindhearty.blogspot.com. Saya nak follow.. tapi xjumpa button...

Nadia Johari said...

comel memang comel tapi bahaya..hehehe..

nuyui a.k.a miss YUI said...

hahah.. comel je..

My Aisy said...

comelnya...dulu anak saya pun suka camni..pantang lepa klu bukak icebox...mesti nak memanjat jek...

Diana Rashid said...

hahaha...
ni la kerja mikhail..siap duduk dalam tu lepas tu main tekan2 lampu..geram betul..

Aisya A. said...

budak kecik tak pernah tapi kucing berapa kali. sebab sejuk.. nasib baik tak lama dia dalam tu.. grrr

Cik Balqis said...

kiuttt laaa..hahaha..
sy kecik2 mmg suka bukak freezer. bkn nk crik mknn. sbb sejukk..haha :P

Amanda Suria said...

Hahaha...teringat dua beradik kembar anak buah akak tu pakat bukak peti ais sbb nk amik vitagen....
Akak pernah buat masa kecik2