Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 1 October 2011

10 benda yg aku buat time bosan


1. Aku akan mesej 'my sweetheart'....selalu mmg main mesej, tp bila dlm keadaan boring cmtu, aku harap dia dptlah teman aku supaya xboring sgt..hehehe tp, kdg2 dia bz...jadi terpaksalah aku cari jalan lain nk hilangkan boring ni...

2. Termenung...............................................? ye, memang kalau aku dah boring sgt, aku akan termenung pandang laptop kat depan aku ni....hish bosan sungguh !

3. Aku kacau ketenteraman kucing aku kat umah tu....hahaha, biasenye kalau beliau tengah nyenyak tido, aku akan kacau sampai dia xleh tido lalu give up dan blah dpd situ..hahaha aku kacau dia cmnih...
tabah je kan jadi kucing aku.....hahahaha abez tu dh boring sangat.... hihihi :p


4. Aku akan update status Facebook aku dengan giler dan takde maksud pape....
Contoh : "weeeUUuuuuWeeeEEeeee...nenoong~~nenong~~~zzzzzz............"

5. Asah kreativiti...............(ayat tak leh blah) aku suke buat kraftangan contoh frame gambar/card kecik or pape je lah yg terlintas kat pale aku time tu kan...dan ni antara hasil kerja aku time aku boring....
cantik tak frame2 yg aku wat ni? Sebenarnye, ni product bisnez aku dgn my sweetheart..kitorg sketch sendiri corak2 atas kertas frame tu...biasenya kalau kat luar aku jual satu RM2.50..tp kalau online, aku buat package..dah alang2 tu aku promote terus lah kat sini, hehe...kalau nk beli online, aku buat RM10 = 4 frame gambar tu + 1 free frame gambar tu + free penanda buku yg style dan vintage...amacam?? hehe kalau ade sape2 yang nak, sila komen kat bawah ni..tanya lah pape pasal frame or package ni, then aku wat 1 special entry utk jwb semua ptanyaan korg kalau korg nak order online ok..hehe :)

6. Ok balek semula kepada tajuk entry ni....(tadi tu iklan sekejap) hehe...kalau aku boring, aku main keter control aku then aku saje langgar slow2 kat kucing aku...tapi korang jangan lah bayangkan keter kontrol yg power2 tuu~~~ aku punye yg ala2 permainan budak2 sekolah rendah je beb..langgar sket je, kucing aku pon obesiti, xrase ape, muke dia selamber je..mcm tuan die..haha...ni haa...
(ala......mane ntah picnye..ilang dah... :( sorry readers...)

7. Main conteng-conteng muka then amik gambar....hahaha, ni aku paling suka...pernah aku buat time kat kolej dulu, aku dgn roomate aku, main conteng2 muka...yelah, dah bosan giler gaknye time tu, exam pon dah habez, cuma tak balik umah je lagi..so aktiviti ni memang sangat best...try ahh conteng muke kawan2 korang, then suruh dia lak conteng muke korang, sepanjang conteng2 tu kalau leh jgn ah tgk cermin...xsurprise nt..haha okay, then amek pic korang dengan muke yg 'cantik' tu tau.... :p

8. Tengok movie..................tengok je ahh...kalau dh xde movie sangat, tengok je movie2 yg korang dh tgk dan ulang lah 8 kali sampai pengsan~~~ haha

9. Hafal lirik lagu...........................best dan sangat berguna ! boleh dipraktikkan time karaoke..hehehe :p

10. Tidur........zzzzzzzzzz(ni aku tau korang confirm selalu buat time bosan kan..kan..kan....)

3 comments:

nur fatinah mohammad shariff said...

waa~ akak buat bisnes frame tuhh ? lawa laa kak ! gojess sesangat ! suka <3 macam nak laaa :)

owner : Lynn said...

time kasih.. :) a'a akak buat dgn bf akak, klw nak, boleh..nt akak buat entry klw nk order on9 ok..utk adik fatien..hehe

nur fatinah mohammad shariff said...

okayy akak.. thankz sesangat tau ! <3 :)