Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 24 October 2011

It is game of ROBOTS !! ( REAL STEEL ) 15 photos

REAL STEEL
Siapa yang belum tengok lagi movie ni angkat kaki ????!!!!
Pergi tengoklah weyh, cerita ni sangat best. Aku tengok semalam (Isnin)
haruslah pergi bukan pada weekend kan, takut sold out pulak tiket.
So movie ni memang sangat terbaik !! Tak tau nak cakap apa lagi dah.
Korang mesti tengok movie ini okayyyy !!! (JERIT SEKUAT HATI >_<)
Satu yang sangat unik pasal movie ni ialah aku rasa macam aku bukan
berada dalam cinema sedang menonton wayang, tapi aku rasa macam
aku ada sekali di antara crowds yang ada dalam stadium dalam movie tu,
tengah tengok perlawanan hidup mati antara robot ATOM dan ZEUS !!
This is ridiculous babe, but in REAL STEEL...
ITS DAMN REAL !!! (jerit sekuat hati lagi >_<)

Okay, now aku nak introduce the robots pulak :

1. HUGH JACKMAN and his robot named AMBUSH !! (sorak~~sorak) 

2. Make some noise for NOISY BOY from Japan !! (whoaaaahh~~~ !!)
3. MIDAS ROBOT the Competitor

4. ZEUS THE FOREVER WINNER !! (..............amazing!!)

5. And the forever winner in crowd's heart is...
ATOM ROBOT !!!!
(stand up and shoutttttt aloudddd !!!! >_<)
He is the herooooooOOOOOOooooo !!!! (>_< ) <3

ada lagi robot yang lain tapi aku tak ingat apa namanya.
So, robotnya sangat gempak okayyy.

 Dan aku nak angkut robot atom dengan zeus ni kalau ada....errr dekat
AMCORP MALL agak-agak dah ada tak ea robot ni? Naakkkk !!!
Actually, aku bukanlah peminat robot tapi movie ni membuatkan aku
rasa nak beli robot-robot ni terutamanya ATOM tu hah...harap je robot
tapi muka dia caring...hahaha (-_-')

Okay, ni aku nak share beberapa scene dalam movie ni. Enjoy !!

other movie posters

OMG WATCH OUT !! ZEUS stares at you O.O'

battle scene between ZEUS and unlucky robot

Owh it seems ZEUS done his battle successfully !!

Charlie and ATOM ROBOT were practiced together ! Hiyarghhh !!

 and right now, in front of ZEUS...ATOM was ready..

 ..TO DESTROY ZEUS !! (whoaaaah~~~make some noise crowddd !!! )

BUT, remember...ZEUS are really hard to go for a second place.
He is the forever winner in WRC League and he is made from damn
of advance and superb technologies ! He is the mighty robot but...
ATOM will never give up.

 Did ATOM succeed to be the winner against ZEUS in WRC?
To destroy ZEUS until it become a worthless steel?
WATCH THEM IN THE REAL GAME OF ROBOTS...
THE REAL STEEL

2 comments:

cici tembikai said...

weyhh cool gila weh siyes cool =)

tempat battle dorang tu memang terbaik .
err btw apa nama laki jepun tu ek ? hensem lak -.- =p

owner : Lynn said...

woahhhh !! cool kannnn movie nih !! >_<
haha aku xigt nme dia, mende ntah..aku tau ko minat dia sbb dy cm gengster sket kan..hihi :p