Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 9 October 2011

Avril Lavigne senyum sampai telinga..Cantik ke??

Hishh korang ni...mestilah cantik !!
kakak aku haruslah cantik...PANGG !!!
adeh..yelah yelah korang ni pon, aku nak puji diri sendiri pon tak boleh.
Hahaha okay sudah, now aku nak share pic minah ini yang kalau dulu,
memang susah nak jumpa gambar dia tersenyum, apatah lagi tersengih atau ketawa.
Sekarang ini, dia dah mula tunjukkan senyumannya yang manis itu.
Ini semua berkat dorongan lagu Senyum yang Najwa dan Malique nyanyi tu.

jom tengok,cun ke tak minah ini time dia senyum..atau mantain coOl~~
last but not least.....Comel kan ?? dah dengar lagu baru minah ini
yang bertajuk 'Smile'? okay gak lah tapi aku lagi minat lagu
'I love you'..hehehe minah ini nampaknya dah makin femininkann~~~
okay itu je, thanx readers sudi baca entry ini.
Senyumlah sikit, Avril Lavigne pon boleh senyum, takkan korang tak boleh.... (n_@)

No comments: