Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 6 April 2014

Mari menghargai apa yang kita ada (n_n)



Jangan terlalu pandang ke depan saja,
sampai terlupa nak jaga apa yang kita ada sekarang ni :)

Sekarang, bila bangun pagi dan lihat sekeliling sambil berfikir...
rupa-rupanya....dah sempurna dah (n_n)

Aku ada keluarga yang happy,
Kerjaya dan kewangan yang stabil,
boleh tolong family, boleh tolong diri sendiri,
boleh bagi hadiah kat orang, boleh tolong orang,
then ada si dia yang sentiasa menyayangi,
yang sentiasa sudi cari masa nak teman aku even
dia sedang membina kerjaya ( love..love :D )
ada dua ekor kucing selebet yang sangat selebet,
ada baaaaanyak kucing comel gila kat belakang rumah,
ada bisnes sendiri...
apa lagi ya?

Owh ya, and I'm a blogger!
(even blog xglamour mana pun~hahah)

Haha...syukurlah, sudah mencukupi kot? Yang penting,
hidup kena sentiasa bersyukur, menghargai, dan happy!
Cuba korang senaraikan apa yang korang ada sekarang ni?
Banyakkan !! Tahniah ! dan bersyukurlah (n_n) sebab tak
semua ada apa yang kita ada ni... :D Alhamdulillah :D


No comments: