Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 8 April 2014

Apabila CPUV semakin melekat....




Hari tu, CPUV aku gedebuk dapat 2 bijik...
lepas tu dapat lagi 2 bijik...lepas tu selama beberapa bulan
maintain je 4 bijik...wuwuwu...sedih aku tunggu, dah rasa
putus ase gitu~

tapi, duit bertambah jugak daripada sen ke sen yang seterusnya.
Bila aku tgk iklan CPC (Cost Per Click) aku...bertambah, tapi
ada sen-sen belakang tu aku tak tahu celah mana datangnya.

So, tadi aku check, rupa-rupanya aku tak 'View All' pada
ruang senarai iklan CPUV aku tu...sekali klik, wahh dah
melekat 8 iklan rupa-rupanya. (okay kejakunan sekejap)

So, bila dah melekat-lekit CPUV di sini, maka semangat
aku nak menulis lagi, lagi dan lagi semakin membara gitu~
Hahaha...tak sia-sia aku ikut saranan blogger-blogger yang
dah berjaya.. Terima kasih pada semua (n_n)


3 comments:

hana hadi said...

hana sekarang ni pun cpuv makin melekat je. suka suka.. ehhe

SAMIQA ♥ said...

Wahhh !! seronoknya kak lyn.... Memang rajin dan bersemangat lah nak berbloging.........

aizamia3 said...

rezeki.. ;)
tengok kat blog kengkawan pun cenggitu gak.. ;)