Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 16 April 2014

Weird Heels Design (O_o')


Hai tak pernah aku jumpa heels begini di kedai kasut... (-_-')


Comel ade hidung Teddy Bear
Bananana !

Euwww terpijak chewing gum pula...

hahaha, style kan :D
Rasa nak potong je 'lidah' ni (-_-')
Dah macam alat untuk mematahkan tapak kaki (-_-')
Apakah bentuk tumit dia macam tu...mengkarut sungguh !
Lady gaga mesti suka nih!
Okay, ini comel ! :D

Julian Hakes shoe fashion 03
Ini namanya Spiral Stilettos. Futuristik betul designnya!
Julian Hakes shoe fashion 02


Mojito

Sculpture shoes
Yang ini style, simple dan macam best betul lah kalau
dapat beli satu. Hahaha relax je ha gayanya :D
Siapa sangka benda ni heels kan? takde rupa langsung..hahah


Haa okay tu je, time kasih sudi singgah sini (n_n)




1 comment:

Tinta Lana said...

Kenapa la yg jenis spiral tu complicated smcm lynn..berkelip2 mata ak nengok *_*