Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 28 January 2012

10 Gambar Perkhawinan Dengan Tema Yang Menyeramkan di Malaysia


Assalamualaikum and hi readers. Semalam aku dah buat entry pasal ni tapi
aku tak letak gambar sebab aku sendiri seram nak tengok, yelah sebab aku
tulis entry tu tengah malam kan, so agak meremang sikit bila tengok lama-lama.

So, sementara tengah siang ni, aku buat semula entry pasal ni dan share
terus gambar-gambar menyeramkan tu dengan readers sekalian okay :D

Tema : The Walking Dead / Zombie

Photographed by : Critical Episode (FB)

Sinopsis : Kisah sepasang pengantin baru yang menginginkan sebuah percutian
          berbulan madu yang menjimatkan dengan memilih sebuah resort 
                    terbiar sebagai destinasi mereka. Dan tanpa mereka sedari, resort yang
                    kelihatan usang dan kosong itu sebenarnya didiami mahkluk yang lain...














Korang nak tak gambar khawin nanti buat macam ni? Kalau aku diberi
peluang untuk buat satu wedding photoshoot yang ada concept macam
ni, aku rasa aku tak nak lah jai zombie, aku nak vampire/gothic style~
Hehehe, ini sekadar suka-suka saja, gambar wedding yang normal tetap
ada kann :) Tapi, kalau tengok betul-betul cara editing dia, memang sangat
style ! I like~~ (n_n)

Okay, thank Q sudi baca..hehe

4 comments:

Fyfy Liew said...

haha kita sama! fy pun nak wat vampire gak ahh haha

owner said...

fyfy : wow ! bagus,nanti kite kawen sama2 ok ! hahaha gurau jek :p

cici tembikai said...

ya Tuhan -.- pengsan anak2 depa nanti -.- hahahha . takpe i still nak belon2 hahahah

owner said...

cici: hahaha belon2 pun comel tau ! (n_n)