Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 10 January 2012

Nak Romantik atau Sweet ? (n_n)

1. Bagi bunga
Romantik : Surprised dpd boyfriend, sorok bunga rose kat belakang
Sweet : Hah, nah..amek ni special tau beli dengan pasu sekali

2. Masa hujan
Romantik : Secara gentlemen si boyfriend akan payungkan girlfriend dan
jalan bersama-sama dengan romantiknya
Sweet : Dua-dua tak bawak payung, lari je lah sama-sama dalam hujan sambil
pimpin tangan (n_n)

3. Transportation ?
Romantik : Datang depan rumah girlfriend dengan kereta mahal,
bukakkan pintu untuk girlfriend, silakan masuk :)
Sweet : Naik bas, tertidur sama-sama (-_-')

4. Makan Bersama
Romantik : Booked hotel, buat candle light dinner, makan secara formal,
siap ada muzik lagi yang mengiringi malam tu <3
Sweet : Duduk tepi-tepi jalan/ kerusi kat taman, then makan sambil
suap-suap, boleh huha-huha lagi sebab bukan makan kat hotel 5 bintang

So, mana lagi best? Pada aku, of course lah aku lebih suka yang sweet tu
sebab aku sangat rimas dengan orang yang romantik sangat, rasa macam
awkward pun ada :p Mostly scene romantik sangattt itu hanya ada dalam
movie dan aku tak pernah terbayang pun untuk bercinta dengan sangat
romantik macam tu. Hehe, sebab aku ni kasar sikit kot? Whatever, so 
korang pilih romantik atau sweet? Jeng..jeng..jeng..sila dedahkan pilihan
anda di ruang komen. Hahah (n_@) Thank Q for reading this !

6 comments:

si kidal said...

sy suke sweet jgak ! haha :D

owner said...

si kidal : haha, same with me ! sweet lg sweet kan :p

+jena said...

sweet besh.. ::P

owner said...

+jena : yeayy, kannn2 (n_n)

cici tembikai said...

agree babe. rimas lah kalau semua benda nak professional kan -.-' chill je lah . i suka take away mekdi pastu makan kat taman ke mana ke , boleh dok terkangkang ke apa ke -.-'' tapi tu lah , kene pilih tempat kang tak sempat makan dah jawab salam -.-

owner said...

cici : hahahaha, kannn, sweet sgt ! i pon suke cmtu, barulah boleh makan McD sambil main kejar2 kan, hahah :p