Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 7 January 2012

Avril Lavinge Live In Malaysia This 18 Feb !! (>_<)

Assalamualaikum and hi readers. Hadui, menggigil aku. Tadi aku connect
internet, then keluarlah main page MYLAUNCHPAD tu, ada link ke murai.com
Selalunya aku memang tak pedulikan iklan-iklan kat situ, tapi tadi, aku ternampak...


18 Februari ini !!!

Serius meremang bulu roma aku okay...yeah i'm the hell one of her die-hard-fan !!
Damnnn kenapa time aku takde duit baru dia nak datang sini. Arghhh sangatlahh
frustnya aku !! Baru je aku berniat dalam bulan disember lepas, time aku tengah
buat assignment sambil layan semua lagu minah ni, then aku cakap, kalau lah
Avril datang malaysia, sumpah aku nak pergi ! Dan-dan memang dia nak datang
pulak kan..haha sukenye aku, excited sangat !!


Tapi kenapa dia kena buat bulan februari depan..aku dah balik rumah kot,
cuti sem...duit pon had habis dah :'(


Tapi, concert tu bulan feb kan, so aku sempat lah cari duit kan untuk beli
tiket yg harga RM298 tu? Err, yup tu harga tiket untuk Tune talk area, so
aku nak target yang tu boleh tak? Sempat tak aku nak kerja jap and dapat
300 pon okay lah, aku nak pergi :'( tapi sape nak temankan aku :'( Bf aku
for sure lah tak nak sebab dia tak suka tempat crowded camtu, plus dia tak
berapa minat avril. Aku memang tak minat tempat crowded, but it is
AVRIL LAVINGE okay~siapa yang tak histeria (-_-') haha
my favourite singer forever <3

so, avril lovers sekalian, jom ah kita pergi 18 feb ni, hahaha,
see you there ! <-- bajet giler (u_u)




Oh btw, aku nak memaki jap, sorang girl ni kann tak puas hati pulak
dengan aku, so, go to hell lah kan, ok thanx read this, Thank Q (n_n)

2 comments:

cici tembikai said...

babe 0,0 i pun minattt gila dia . aiyooo. tapi money matters 0,0 kalau i sempat kumpul duit, jumpa sana . kalau tak , i tunggu pic dari u jelah ek

owner said...

cici : wuuuuuu~~~~ (nangis panjang2), i ponnnnn, minat sgtttt tp xde duit, isk2 nak nagis, i rse i kot yg kena tggu gambar dpd u~ hahah :p