Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 13 January 2012

Creative : Bila Pokok Pun Nak Ada Mata (8 Gambar)

Assalamualaikum and hi readers. Percaya atau tidak, ada sebuah taman di
luar negara, aku tak sure kat mana, yang pokok-pokoknya mempunyai
mata ! Biar betul kan? Meh kita tengok betul ke tidak pokok tu ada mata.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



.
Kesian pokok ni, dia kena minum weight gain...
Macam-macam ekspressi ada, macam manusia jugak :)


That's all, thank Q read this entry ! (n_n)

2 comments:

cici tembikai said...

laa I thought you yang letak . hahah kat mana tu babe ?

owner said...

haha kang i kena label vandalisme pulak sbb buat benda comel ni, :p entahlah i dh lupa kat mane pokok2 ni..hehe