Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 20 January 2012

Satu Blog Lagi Terpilih Untuk Di Review !

Assalamualaikum and hi readers.

Seriously, korang kena terjah blog ini :


Blog Naru Si Peminat Anime ! (Klik Gambar)


Aku BW blog dia tadi lebih setengah jam, sebab blog dia aku rasa
sangat menarik ! Dan aku boleh stay laaaaama kat blog dia sebab :

1. Ringan
2. Tak banyak widget yang menganggu
3. Cursor biasa
4. Tak letak lagu

dan yang paling penting sekali.....

5. Cara penulisannya normal ! (you're got what i mean right) :p

Naru ada bela sugar glider bernama Yuki & Terry !


So, sudi-sudikan lah terjah blog Naru ni sebab banyak sangat cerita
menarik. (n_n) Okay, itu lah satu lagi blog yang aku rasa perlu di Review.
Hehehe, thank Q baca :)
 

2 comments:

narumi sakura said...

erkk (sendawa)dah knyang haha..Lynn try bukak link ni..

http://narumiaida.blogspot.com/2012/01/naru-ade-stalker-lols.html

hehehe
Arigato promote blog Naru lols

owner said...

hahaha, kenyang pon :p welcome~