Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 31 January 2012

My Handmade Photo Frame !

Memperkenalkan, frame gambar hasil kerja tangan saya pada masa lapang.
Segala corak dan pattern pada setiap frame dilukis sendiri menggunakan pen
khas, dan ia ditentukan sendiri oleh anda untuk memilih corak yang anda suka!


Kelebihan frame ini ialah ianya ringan, environmental friendly, boleh digantung di
mana-mana, unik dan limited edition sebab anda boleh pilih corak yang anda nak!

 Boleh digantung pada hiasan dalam rumah seperti ranting kayu ini :)

Ini adalah contoh-contoh lukisan pada frame mengikut tema :



Terdapat juga photo frame yang berangkai macam ni :

Untuk frame berangkai, ketiga-tiga frame akan mempunyai corak/pattern
yang hampir sama supaya seragam, contoh macam ni (tema Lace) :




Berikut adalah tema yang avalaible setakat ini :


Okay, itu saja. Sesuai untuk dihias di rumah / dijadikan hadiah.
Ingat ia limited edition, hanya anda yang ada corak anda sebab anda yang
tentukan. Support saya ! (n_n)

Terima kasih


16 comments:

nur fatinah mohammad shariff said...

finally~ akak, fatin nak . tapi kalau nak bayar mesti kena bank in ryte ? fatin payah nak keluar sekarang . mengajar meyhh . dapat kerja pon tempat terceruk. kruukkk kruukkk kruukkk~ -,- haha.

Original CikTeddy said...

wah..lawa giler lorh..cik suka corak cmtu =)

Fyfy Liew said...

Cantik dan kreatif! XD Fy nakkkkk :P Eh,apa beza berangkai dan tak berangkai?

SpidermanHere said...

Wah, kreatif gile! Untung jadi org kreatif :)

owner said...

Spiderman : Haha, alhamdulillah sy diberi bakat itu :)

nurmujahidah said...

bukan bajet glamour,, memg glemer pun,, hehe

cerita best said...

wou cun gla hehheheheeh

owner said...

cerita best? haha terima kasih (n_n)

nik rosmawati said...

wah kreatif sgt :)

owner said...

Nik : terima kasih :)

Cik Fatin Shukri said...

cantek dan creative :)

owner said...

Fatin : Thanx dear :(n_n)

An Najwa said...

wow! kretif'y lynn.. (lama tak lepak sini...hehe)

owner said...

najwa : hehe, thank Q dear :)

cici tembikai said...

cantik,beeee . i nak . eh jap utk size gambar 4R ke ni ?

Narumi Leo said...

pergh sangat creative dan cun !!