Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 7 January 2012

Aku diberi kuasa untuk redesign fakulti aku ke??

Assalamualaikum and hi readers. Betul, aku dibenarkan untuk redesign
fakulti aku yang tak berapa nak megah sangat tu. Tak caya meh scroll down !









Okay, ni pic asal :

dan setelah bertungkus-lumus mengecat dan membuat pengubahsuaian
di certain-certain part, maka jadilah fakulti aku macam di bawah ni :







Haa, itu baru ruang legar fakulti, aku kena buat untuk satu fakulti yang ada
9 jabatan kot, bapak besar gilaa fakulti aku, nak tengok lagi, klik Sini
Selamat datang ke fakulti baru aku okay, thank Q hehehe :D




1 comment:

nurdani said...

wow..serius cantik

aih aih banyak dah entri den terjah ni. hahah