Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 16 January 2012

Alhamdulillah, selesai TIGA benda penting hari ini

Assalamualaikum and hi readers. Sekian lama aku busy memanjang sampaikan
tiga benda senang ni, aku tertunda-tunda sampai lah ke hari ni tadi baru aku
berpeluang nak men'setel'kannya. Hehe..


First, aku dah tengok harga payung Uitm untuk mak aku. Daripada hari tu,
mak aku suruh aku tengokkan berapa harganya sebab mak aku nak beli
kalau harga payung tu murah. Aku pulak pergi balik fakulti memang tak
lalu kedai Uitm tu.So, tadi aku dah tengokkan harganya, mahal gak ek
payung jenama Uitm nih (-_-')


Second, korang mesti tau yang student diberi voucher 1Malaysia bernilai
RM200 setiap sorang tu kan? So, tadi aku dah ambil voucher tu untuk
membeli-belah di bookstore-bookstore yang terpilih. Boleh laaa aku beli
buku art yang sebijik harganya dekat seratus lebih tu~~ (n_n) Lebih buat
beli buku comic novel Emily The Strange (bertahun nak beli)

(wuuuu....nak~~~nak~~~~)

Third, are the very very imporant (bahasa apekah ini) yang aku sepatutnya
buat awal-awal hari tu. Aku baru je post hadiah untuk Fyfy Liew dan ini
buktinya (harus ada bukti, nanti Fyfy tak percaya, haha :D )

Alamat tak boleh jelas sangat, hehehe :p

Sorry ye Fyfy, lambat giler !

Haaa..okay itu lah tiga benda penting yang aku dah setelkan hari ni. :)
Terima kasih sudi baca (n_n)

2 comments:

Fyfy Liew said...

hahahahaha siap ada bukti ye? XD takpe,its okay! fy boleh je tggu,fy fham gak lynn mmg busy gila. life as a student memang super busy! :) thanks ek,nanti dah sampai fy inform! :D

owner said...

fyfy : haha haruslah ade bukti dear, segan i lmbt giler tau post kt u..hehe, thanx ea sbb memahami i, ah sweet gitu~ haha, okay nt inform tau :)