Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 1 February 2012

Wow...cOoLnya !!


Tangga ni direka seolah-olah terapung, padahal ia melekat kat dinding.
Dan aku rasa ia sangat style !! (maybe tepi ruang kat tangga tu boleh diambil
sedikit untuk jadi rak buku?) Hehehe...



Jam digital saiz giant macam ni, aku biasa nampak size tapak tangan aku je.
Huhu, style yang ni~~(n_n)


Ok, aku suka yang ni. Rasa macam kena hipnosis bila tengok~~wuuUuUU~~



Ok, yang ni aku tak tahu ianya photomanipulation ataupun real punya. Tapi
aku rasa ia real dan dibuat atas tujuan advertising. Style kan? Ultraman kah
yang tendang bola ni? Haha :p



Err..yang ni takde pape. Aku saja share sebab aku rasa Avril nampak cute
pakai baju besar macam tu. Nampak macam barbie doll~~ hehehe <3

Okay, itu je entry kali ni, thanx sudi baca ye (n_n)
datang lagi~


8 comments:

gdsbnga said...

tangga lekat kat dinding tuu smart :))

owner said...

gdsbnga : haha, rase cm nak buat kt rumah kann :p hihi

delarocha said...

nak buat design rumah mcm tu memerlukan ongkos yang banyakkk

EZAD AMIR said...

wahhhh gmbr jam tu yg aq suka...kalo jmpe mmg aq bli ar...cool giler...

owner said...

delarocha : haha tau xpe :p

Ezad : style kan, klw kau jumpe, bg ak sejibik :p

kai said...

kreatif gile !

=Jom Join!=
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/kenapa-kai-akihiro-kene-kasi-saya.html

cici tembikai said...

babe -.- tangga tu mmg hot tapi , kuat kah dia , kang i baru pijak sebelah kaki dah roboh -.-' alahai

bola tu , i pun rasa advertising . u penah tgk yg kepala kapal terbang tu . ada org tu sanggup beli and letak kat rumah dia sbb dia minat kat kapal terbang

owner said...

cici : haha eh kukuh punye~~ hihi kalau xmmg kne saman lah kan :p

yup, mmg adverstising tu, tp i xpnh tgk lg kapal terbang tu, haha klw dh minat, apa pon bley~~duit bukan mslah katanya..huhu~