Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 15 December 2014

Rezeki dapat Air Dry Clay Percuma!


Salam \(n_n)/
Alhamdulillah~ tak sangka dihadiahkan satu set Air Dry Clay yang bernilai Rm59 daripada Malaysian Clay Art. Sumpah aku excited gila!! Benda yang diidam-idamkan kot~ :D


Sangat gembira sebab ini adalah set yang mempunyai paling banyak warna, iaitu sebanyak 24 warna! Siap dengan acuan pelbagai bentuk untuk 'main-main' dengan clay ni tau! Yang warna pink terang tu dia punya 'pisau-pisau'


 

Yang bestnya, ada juga disertakan dengan Color Blending Chart sebagai panduan kot-kot kita nak campur-campurkan warna tanah liat tu kan :D


Sangat semangat nak buat clay art bila tengok warna-warna clay tu, tapi masanya takde yang terluang pula~~ asyik buat bantal je. Btw, oleh kerana benda ni aku dapat free, jadi aku rasa macam nak buat giveaway hasil clay art yang aku buat nanti. Cuma aku tak tahulah bila tahun nak siap. Hahaha~ harap-harap menjadi :p

p/s : tapi malu lah nak buat giveaway kalau takde orang join, hahah


5 comments:

eima said...

buat timmy ke shaun the sheep ke ..... trial.... kan kartun buat dr clay kan

missShila Nget said...

bestnyaaa.. tahniah.. nanti jgn lupa letak nama aku.. haha.. *tak malu*

Amanda Suria said...

alahai Lynn oii...apa nak malunya,..sure ada yang join nanti tu...buat la...

Diana Rashid said...

best nya..yahniah..nanti dah buat tunjuk la ye..akak tak tahu menatang ni untuk apa..heheheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdullillah rezeki..