Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 9 December 2014

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]


Salam..\(n_n)/
Whoa! Nak tahu?

Blogger-Contest

 Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

So, kalaulah aku ada RM1212 dan shopping di Lazada, aku nak belikan ini untuk ahli keluarga aku :


1. Faber Electric Oven FEO 126 Black

For my little brother :)
Dia memang dah lama nak beli oven sebab dia suka memasak ala Western. So, dengan adanya oven ni, boleh lah dia improve skill memasak dia disamping memasak untuk akak dia yang jarang ke dapur ni kan~ hahaha



2. [LINE SPECIAL] AVF 8' 800X600 Digital Photo Frame (APF8001) White

For my mother :)
Mak aku bukan seorang yang tahu menggunakan gajet. Kitorang tak guna smartphone pun. Jadi, ini mungkin sangat berguna lepas aku kahwin nanti. Kalau aku dah 'keluar' daripada rumah mak ayah aku, benda ni mungkin jadi pengubat rindu mereka kat aku yang jauh. Dengan digital photo frame ni, boleh lah mak aku tengok gambar kami satu family sambil dengar lagu fevret dia, sebab yang aku pilih ni memang ada function untuk play MP3 sekali tau :D


3. Sony DSC TX9 Digital Camera (Gold)

For my father :)
Ya! Abah aku memang seorang yang berjiwa seni dan suka ambil gambar pemandangan yang unik-unik. Sama macam mak, abah guna handphone biasa saja dan fon kamera dia tak cantik :( Kesian bila tengok dia tergodek2 kamera phone dia untuk ambil gambar pemandangan yang jauh2..Jadi aku pilih kamera ini untuk abah. Jenama bagi yang bagus sikit supaya gambar yang abah amek cantik. Lepas tu boleh tengok kat digital frame mak tadi tu kan..hehe :D


4. Decool Super Heroes Avenger - Batman (Lego Compatible)


For my sweetheart :)
He's really really likes action figures. Dalam bilik dia ada segala bagai action figure superheroes Hollywood sebagai koleksi. Jadi, aku terjumpa ini di Lazada, terus teringat dia. Batman versi lego, agak murah sebenarnya harga dia. Nice!

*****************************************


Okay, itulah dia wishlists aku jika aku ada Rm1212. For me Lazada is my favourite family's online store (n_n), sebab tu semua wishlists aku untuk orang-orang yang aku sayang. Kalau ada rezeki, Alhamdulillah kan..hehe, sekian :D

P/s : untuk join contest, klik SINI


2 comments:

eima said...

good luck dik

kamil salleh said...

Denga RM1213, apa saja boleh beli di Lazada Malaysia.Moga berjaya buat Lynn

Jom terjah entri berkaitan:

Shopping RM1212 Di Lazada Malaysia (contest)