Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 31 December 2014

Kat Sini Ada Pelamin Pallet Kayu

Salam!
Tak dinafikan, trend pelamin pallet kayu kini memang sedang hangat dan menjadi pilihan bakal-bakal pengantin kerana dekorasi dan stylenya yang unik dan sweet. Tapi, ramai juga yang rasa tak tahu kat mana nak tempah pelamin pallet kayu macam ni kan?

Jadi, dalam entry ni, aku akan kongsikan seberapa banyak pautan (link) yang menawarkan servis tempahan untuk pelamin pallet kayu ini demi memudahkan anda membuat pilihan, sekaligus menjadikan impian anda tu menjadi kenyataan.

Lokasi: Seri Kembangan, Selangor
Blog: Sophiesna

Lokasi: Taman Chandan Putri, Kuala Kangsar
Hubungi: 011-1443 2187
Email: kotakkayudeco@gmail.com

Lokasi: Meru, Klang
Hubungi: 03-3392 0487
Email: supercunwedding@gmail.com


Lokasi: Kuala Lumpur

Lokasi: Batu Pahat, Johor
Email: dedaunbridal@gmail.com
IG: @dedaunbridal

Lokasi: Ampang, Kuala Lumpur
Hubungi: 012-614 7554

Lokasi: Kuala Lumpur
Hubungi: 018-282 7017

8. Kazim Mahasan
Hubungi: 012-950 1515

*************************************
Okay itu saje, semoga entry ini dapat membantu anda yang berminat untuk buat pilihan ya. Terima kasih sudi singgah sini (n_n)


10 comments:

Diana Rashid said...

cantik2 semuanya..guna pallet pun nampak mewah..

nuyui a.k.a miss YUI said...

Mmg trend skg..
mber pun guna pelamin ala ni

eima said...

skrg ni mcm2 trend pelamin kan ..klu ko tak update aku mmg tatau

SAMIQA ♥ said...

Pandai org sekrang buat bisness.. tapi mmg kreatif.. simple but nice

Amanda Suria said...

Cantik dan berseni...x sangka boleh buat macam ni kan....

cyla mia said...

Xde ke area Kemaman ?

cyla mia said...

xde ke area Kemaman ?

SuperCun Wedding by Husna said...

thanks a lot dear for your review. love it very much :)

mel said...

Boleh sy tahu if area klantan ada x?

Syamin Ghazali said...

Sye nk tau detail.. area mane eh? Sye area kelana jaya