Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 3 December 2014

Melaka dah ada Hard Rock Cafe???


Salam (O_O)
Whoa! Bertahun tak pergi Melaka, alih-alih dah ada Hard Rock Cafe kat sana? Bukan area terperuk tau, tapi betul-betul kat area gerbang nak pergi ke Jonker Street tu haa..Dulu tempat ni tempat parking kot~ sekarang dah bertukar menjadi cafe bertaraf antarabangsa! Gila lah Melaka! 


Lokasi dia kalau dari air pancut kat bahagian Bangunan Stadhuys tu, korang belok ke kanan (naik lalu jambatan), terus je dan daripada situ kalau korang dah nampak pintu gerbang Jonker Street, toleh kanan, haa situlah letaknya Hard Rock Cafe ni..

Ni pandangan daripada belah tepi sungai..tengok bahagian kiri sekali tu, tu lah jambatan yang aku maksudkan tadi tu, memang tak sesat punyalah kalau nak cari ;)

Btw, masa aku ontheway ke Melaka tu, patutlah ramai geng-geng motor besar merempit tengah jalan, rupanya diorang nak melepak kat sini. Owhh~~hebat..btw aku rasa memang tak lah kalau aku nak melepak kat sini dengan family...kalau dengan member sesuailah kot? :p

P/s : aku tak pernah jejak masuk lagi HRC ni, aku rasa HRC adalah tempat yang menakutkan...dengan orang-orangnya lagi~~ hahaha :p

4 comments:

Hafiz Hafizol said...

x pernah lagi la melepak di Hard Rock cafe nie.. Baju Hard Rock Cafe yang beli kat Langkawi ade laa.. hahaha

misz sheyla said...

sonok shopping je sini

Diana Rashid said...

cantik pemandangan nya..

eima said...

tak prasan pulak .... slalu lalu kot belakang jln alternatif dr ayer keroh elak jem... sampai2 trs area bandar ... dataran pahlawan tu .. tak pun lalu jalan pengkalan balak - pantai puteri - tg keling - sampai banda hilir .... tidak la pulak jumpa .. sbb jln one way tak brani nk tempuh tkt jem