Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 5 December 2014

Isteri dapat 'kejutan' daripada ZALORA gara-gara suami !


Salam \(n_n)/
Haha..korang ada terbaca tak post ni kat FB semalam, kisah di mana seorang suami post di FB Zalora supaya tipu isterinya, untuk menghentikan tabiat gila shopping si isterinya itu :



Benda ni dah jadi viral dan dapat banyak likes di FB..cecah hampir 300++ sejak semalam, hari ni tak tahulah..si suami menyuruh pihak Zalora berpura-pura untuk banned isterinya yang gemar sangat bershopping. Pihak Zalora hanya ketawa dan mengatakan mereka berdua sangatlah adorable~ dan kerana itu...


Pihak Zalora telah membuat kejutan untuk pasangan ini, iaitu:

Tajaan Pakaian & Kasut Daripada Zalora dan Zalia Selama Setahun!!!!


Nampak tak betapa gembira, riang ria dan kepuasan terpancar di muka isteri tersebut. Owh mg God, kalau aku dah histeria dah dapat kejutan macam ni. Gila weh, dapat baju dengan kasut free untuk satu tahun!!!! Siapa tak gilaa!!! Perghh...



Jom layan gambar keriangan pasangan ini ketika rumahnya didatangi oleh 5 orang team ZALORA tersebut :










paling kelakar, si suami telah mengupdate status ini setelah mendapat kejutan Zalora tersebut :


Hahaha..kelakar betul :p


Btw, si isteri ini sedang mengandung rupanya...rezeki anak kan (n_n) Haha seronok sangat tengok.. :D

p/s : jom kita gaduh-gaduh manja, untung-untung dapat hadiah camni jugak..haha


4 comments:

eima said...

gileeeeeeeee............syoknye .... hohohoh

Diana Rashid said...

Bertuah ada suami yang kelakar dan kuat menyakat bini nya...hahah

Kuazue Mohd said...

hahahah...bes nyer derang.. ehh..jom join GA kat blog cik azue..muahaha

nor nazliana said...

woww bestnyer untung dia..