Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 16 December 2014

Tema Kahwin Watercolour Yang Artistik (Terbaru 2015)


Salam \(n_n)/
Ya! Jadikan perkahwinan anda tampak lebih berseni dan artistik dengan tema watercolour ini :D


Konsep watercolor ni diadaptasi daripada corak abstrak lukisan-lukisan yang menggunakan watercolor technique seperti yang dihasilkan dalam lukisan-lukisan watercolour seperti ini :

 
    
 
Haa...daripada situlah corak-corak abstrak watercolor ni diaplikasikan pula kepada dekorasi perkahwinan lalu menjadilah ia dekorasi perkahwinan bertemakan watercolor. Hahaha~ jom tengok idea-idea menarik untuk tema ini :D

Idea Tema Perkahwinan Watercolour

Watercolour Wedding Dress


Watercolour Card Invitation / TQ Tag / Label / Sticker





 


Watercolour Cakes

 



Others Decoration







Untuk tema watercolour wedding ni, aku rasa is okay kalau guna watercolour painting saiz besar sebagai backdrop pelamin. Letak di tengah-tengah, dan kiri kanan tu gantung je dengan langsir putih yang maybe boleh lah percik-percikkan warna watercolour sikit kat bahagian atas dan bawah dia tu. Just nice! Boleh DIY ni! :D


Okay itu saje, semoga bermanfaat (n_n)

P/s : tema ni lagi senang nak DIY...suruh anak-anak sedara buatkan pun boleh ni~~ :p

6 comments:

eima said...

UPAH ICHA PUN BOLEH ..DIE SUKA NI HAHAHHAHAHA

anys nadhilah said...

Cantik sangat tau ! Thanks for the idea ! Lepas anis save gmba2 atas tu sekali heeh

Diana Rashid said...

ha ah..suruh budak2 buat je..yang kek tu cemana diaorang buat ye..cantik la..

Arham Md Ali said...

Nice gila! Dan very minimalist.

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo comel giler tema mcm ni..

Nana said...

mak aii lawa nye geram nengok aihh sweet kaler dia