Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 30 December 2014

Cek Nuffnang aku bermasalah?

Salam.
Patutlah cek Nuffnang yang aku cashout bulan November tu tak dapat-dapat lagi, rupa-rupanya kena reject.


Korang punya cek pernah kena reject tak? Pasal apa ye?

p/s: baru ingat nak guna duit ni buat beli novel. Kena reject lah pulak..haha

6 comments:

Amanda Suria said...

Ermmm...kena reject? Akak pun tgh tunggu cek akak ni...

SAMIQA ♥ said...

samalah kak... nie tunggu yg kali ke2.. rasanya kena reject juga kot.. :(

anys nadhilah said...

tu rupenyeee.. cuba la hntar ticket tanya kat nuffnang

Hafiz Hafizol said...

sy cash out 24hb nov pun x sampai lg nie. ntah2 kena reject gak nie adoi. :(

Aisya A. said...

dah g tanya?
mungkin ada details yang tak lengkap kot. contoh mcm dia nak nama sama mcm dlm ic tapi kita bagi nama pena gitu.. entah lah sebab tak pernah kena lagi diorg reject ni.

Diana Rashid said...

Semalam ada satu blogger alami nasib yang sama...entah apa link dia..cer google mungkin jumpa..cuba lyn isi balik form kat profile atau isi balik alamat ic semua tu..lepas tu ESOK CASHOUT BALIK.tengok ok ke tak..