Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 2 December 2014

Serba salah nak pecat dia....


Salam (-..-')

Biasanya, kalau pekerja tak perform, kita pecat je dia kan? Aku ada assistant ni, patutnya dia teman aku buat kerja, tapi dia asyik tidur je...haih...malam tadi aku dapat snap pic dia tengah curi tulang...grrr!


Lepas tu aku mohon korang tolong decide nak pecat ke tak beliau nih, okay...




















Nampak tak, tido je keje dia....assistant apa kejadahnya semua ini!


Meow~meow nak masuk bilik, konon nak teman aku buat kerja, sekalinya hampeh yang melanda~


Haaa...tu dia dah start rasa selesa lah tu...dah nak jadi 'kacang panjang' yang gemok dahh...


Ni dia 'kacang panjang' gemok....kita yang buat kerja, dia yang bergaya macam kepenatan habis lah tu...tido terkangkang-kangkang camtu (-..-)


Hai~ Manap~ Manap~ dasar Manap sungguh engkau ni~ Hai..serba salah nak pecat asisstant comel aku ni :p

P/s : Manap sangat obesiti skang ni..hadoi~ 

5 comments:

Syafiq Kamaruddin said...

Kalau aku laa kan kalau aku laaa kalau aku jadi kat tempat ko.. aku taktau laaa kalau aku.. comel sangat PA nih..

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha dh agak msti kucing ni...

Nur Inani said...

hahah. tajuk bikin sapens gituuhh :p

Diana Rashid said...

sedap peluk nih..Ya Allah..awat comel sangat,.

Aisya A. said...

pecat je. ramai yg nak hire PA comel mcm ni. hehehe.. nampak okay ke'obesiti'an dia tu.