Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 10 December 2011

Heart Attack Aku Bila Blog Jadi Macam Ni...

Motif la kan, tadi blog aku memang biar on je, then aku refresh,
tengok-tengok jadi macam ni :

(-_-') tak nak cuak pulak aku, aku dah refresh banyak kali still menatang
hijau ni ada, dah log out log in log out log in pon still mambang hijau ni 
ada kat blog aku, dah macam lumut pulak (-_-') grrr...nak tak nak terpaksa
lah pergi balik web backgound tu and install balik, nasib jumpa balik
background aku yang comel ni.

TAPI.....

kenapa lepas tu header aku pulak hilang separuh????? Macam ni :

tadi bila aku refresh, bhgian bawah blog aku nak jadi balik macam yang
warna hijau tadi tu, tapi kali ni warna merah !! (O.o') WHY ??~~~~
Warghhhhh (>_<) !!!

7 comments:

nurmujahidah said...

camnela bleh jadi camtu,, ish,, takutnye,,

owner : Lynn said...

nurmujahidah : haa xtau lah knape...seramm nih~~

Qil_H0shi said...

frst time dngr kes mcm nih.,takut plk.,hexz

owner : Lynn said...

Qil : tau xpe, tu yg sy cuak td tu..tibe2 je jdk cmtu, pehal ntah (-_-') seb bek dah ok~~huu~~

sha my heart said...

biasa la tu, kalau setting-meting ni.. sebab tu pentingnya preview

p/s: nape tak guna pop up comment? senang sikit, tak larat la nak tunggu blog load dua kali.

buang word notification kat comment

EZAD AMIR said...

Silap coding kot...
Xpe2..cmtu pn cun..lain dri yg lain..kreatif..ekekeekeke

✖wani ✖☻music ♫lovers☻ツ said...

haha..klakar laa..
biase la tuh kdg2 nternet nie mengong sikitt..hehe