Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 17 December 2011

Belum Ada Cakap Tak Suka, Dah Dapat Dia Yang Over

Assalamualaikum and hi readers. Banyak pulak aku update entry
hari ni kan? Takpelah, lepas gian dah lama aku tak menaip, banyak
pulak ideanya ni hah, kerja xsiap lagi nih, Takpe kot...hahaha :p

So, apehal tajuk entry aku berbunyi macam tu?

Korang mesti pernah terjumpa dengan orang yang macam ni :

"Weyh kau ni asyik dengan pakwe kau je.
Tak bosan ke?
kalau aku, boring kau tau.
Dah ah study setempat, 
hari-hari jumpa.
Bosan tau tak !"

Selang beberapa minggu, ditakdirkan beliau berjumpa dengan
Mr. Right nya......

Hari-hari jumpa, hari-hari berdating, handphone tak lepas daripada
tangan, asyik dok berbunyik je, selang 1 jam je mesti call, tu tak kira
gayut tengah malam lagi tu. Study setempat gak tu.....

Tak boring pulak ?
Dulu time kau belum dapat lagi memang lah kau banyak bunyi,
dah dapat kau yang over pulak. Jealous cakap jealous dik oii~~~

Okay tu je, thanx read this entry :) !

10 comments:

sesuka haty said...

tuh la psl..,mulut org..bile da dpt dye plak yg lg over hahaha..skarang dye lagi terok...

owner said...

Sesuka Haty : haha tau xpe, tyme dia xde..ofcourse lah harus memburuk-burukan semua yg org lain buat, bila dia sndiri dapat, diam senyap terus lg over..haha :p

cici tembikai said...

hahahah babe i mmg ada kwn mcm tu -.-'' masa dia takde bf , bukan main lagi . pantang i upload gambar mesti kena perli. "untunglahhh ada bffff " kalau buat status jiwang "alaa untunglah ada bf" kalau share lagu sedih " dah ckp kalau bf ni takkan kekal. jgn percaya jantan "

sekali bila dia dpt bf , haishh jilat balik apa dia ckp. dia yg meroyan upload pic bf dia, update status jiwang karat, pastu bf tak bls msg pun dia dok mencarut kat wall -.-

rasa nak prnt screen je apa yg dia cakap dulu :D tak sampai hati pulak jatuhkan maruah orang kan

owner said...

cici : kann..act dulu ad sorg ni single, so asyik dok bising je jgn duk bdua2 lah, jgn rapat sgt lah, ape lah...then lepas tu bila diorg kapel, buat jgk ape yg dulu dy kate jgn tu..soo, better shut up lah klw lom ade pengalaman kannn...takut culture shock plak bila dh dpt..haha :p kan kesian kne jilat balik ludah sndiri~~

cik lollipop syada said...

haha , selagi tak kena dekat diri sendiri .. mulut lancau habis dok mengata orang .. lau dah kena .. macam tu la jadik.. saya sokong lynn punya entri >.<

owner said...

syada : firstly, wanna thanked you coz support me n my writing :) huuU yup, susah btul ade org cmni, kita just diam & senyum je lah kan..tggu je bila dia pulak yg ddt & rse cmne, mst buat gak ah ape yg kite dh buat..hihi

mas saari said...

singah dari blog CC!

manusia biasalh selalu tak puas hati..

owner said...

Mas : hai tQ for visiting...yup, that's really represent human being :)

sha my heart said...

hahaha~ lawak rasanya..

LynnDamya said...

sha : tau xpe...rse cm sengalnya ko ni dulu ngate aku, skg kau yg over...pe kess~~~