Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 5 December 2011

Segmen Review Blog Bersama CC

Assalamualaikum readers and bloggers. Hahahaha join lagi dan
kali ni daripada Blog dOodleLicious

Tadi aku spend about half an hour to review her blog and i can conclude
that her blog is VERY CUTEEEEEEE !!!
Serious comel gila ! Baaaanyak sangat doOdle dan freebies yang comel !
Aku tau korang mesti gila sangat nak kumpul2 doodle kan, so ini lah tempat
nya. :) Comel sangat. Blog dia simple dan relax, ringan pon ringan jugak
so akan selalu lah aku ke sana sebab tak membebankan BB ku ini, hehe...
BB itu broadband ok bukan Black Berry, gua tak mampu bro (-_-')
Haha okay itu saja, jangan lupa klik blog dia tau, tak rugi langsung ! :)

4 comments:

Alieza Dayasari said...

boleh tingkatkan trafik kan kalau kita join2 macam ni.. good idea..

Cik Lia Lomi said...

tingkatkan trafik..hehehe,..betul tu good idea.

owner : Lynn said...

hehe, thanx utk pembuat contest ni lah kan :) hehe

Cik Cempaka said...

hye, thanks yer join, nnt bila Cc dah review blog nie, Cc akan inform ya