Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 4 December 2011

Segmen | Santai Blogger 3 (Blog Mentega Terbang) : Hobi

Assalamualaikum readers, okay dulu aku dah pernah join segmen
ni jugak tapi masa tu topiknya ialah kenapa pilih URL blog camtu?
so kali ni topiknya ialah hobi dan aku tengah free sekarang ni, so 
boleh join. Hehe, sape nak join klik Blog Mentega Terbang


Ok, hobi aku ada 2 kategori : Hobi untuk release stress dan
lagi satu hobi kreatif (n_n) (kreatif la kononnya) haha.. :p

Hobi untuk release stress of course lah~~~
 Karaokeyy !!! Nyanyilah sepuas-puasnya even suara tak lah sesedap
mana, yang penting lepas tension.

Have fun together ! Pergi lah mana-mana, dekat je pon boleh asal leh
gelak sama-sama sampai sakit perut~~ hahaha (>_<)

Tido awal, bangun lambat atau tido je lama-lama sikit (balas dendam
sebab tak tido buat kerja) (-_-')








Okay itu hobi untuk lepas tension, hobi aku yang kononnya kreatif pula :

Drawing ! :D tak pandai sangat tapi aku ada style sendiri..hehe
ni yang baru aku sketched beberapa hari lepas :)


semua drawing aku memang ada unsur-unsur negatif, weakness, sad,
ignorance, rebel dan so on sebab aku xde feel nak lukis character yg
comel2  cam dalam komik manga tu. Hehehe..

Okay tu je tentang hobi aku.So, kepada yang di-tag sila ceritakan apa
hobi korang. Aku nak tau gak~~ haha



8 comments:

Ku Azhar said...

waaaa siap gambar lg! terbaeekk aa...hehehe thanks for joining :)

owner : Lynn said...

haha free sikit arini tu yg semangat cyap letak pic bagai..welcome, mesti nak join sbb segmen ni lah yg tambah followers sy aritu, hehe :D

sha my heart said...

cantik u lukis dear.. ni mesti kes tak pandai nak lukis muka. haha~

owner : Lynn said...

sha : eh xdelah..thank Q, segan kena puji (n_n) haa tau xpe, i xfeel betol nk lukis muke happy tau..:D

Fyfy Liew said...

cantik drawing tu!! fy suka drawing2 mcm tu. tpi fy tak pandai lukis! hahaha, :D

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

owner : Lynn said...

fyfy : eleh u low profile knon, i know u pon leh wat drawing kan..hehe btw thank Q dear :D

owner : Lynn said...

Myu : hai TQ visit my blog :)