Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 17 December 2011

Yeah I'm Hot, That's Why Aku Remove Kau !

Assalamualaikum and hi readers. Korang log in facebook dan tengok
kat home news feed. Tengok-tengok ada yang update status macam ni:

"Malam ni shisha jom ?"

"Relax sambil meniup kepulan-kepulan asap..."

"Malam ni Drag on street ladies !"

"Having party at blablabla..."

"Me men and i love men, so what?"

"Babi betul (nama), kau pehal tak puas hati dengan aku ke,
meh ahh turun sini kasi aku hentam muka lu !"

"Owhh my vertical stick really turn on when you smiling at me!"

"titew cedih :(..."
after one minute
"titew ace dier ta chayunk titew ag loorh..."
after one minute
"titew na je mintha putus, tapi titew chayunk dier..."
after one minute
"eeeee....menci, titew ta tau na wat pew ni.......:'("





(-_-')

All these kind of status will get me sick more and more.
I'm hot, yes very hot cause it's so damn annoying so thanx
to the 'unfriend' button. Jangan semakkan kepala otak aku.

5 comments:

Fyfy Liew said...

menyakitkan hati kan?! >,<

[PaaN1904] said...

bersihkan senarai. ^^ kurang semak di situ. ^^

cik lollipop syada said...

remove lebih baik drp mata yang sakit .. hihi

owner said...

Fyfy : kannnnn~ (-_-')

Paan : haha tau xpe, tgh vacuum sedut 'habuk'..haha

Syada : hihi betul tu~~ :D

cici tembikai said...

babe hahhah. tau takpe. i pun kalau dpt status pelik2 i remove je -.-' semak alammm