Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 7 December 2011

Surprised from Fyfy Liew (n_n) (promote, promote)

Assalamualaikum and hai readers. :)
Malam ni aku blogwalking blog Fyfy, dia selalu komen
entry aku. Aku je yang jarang pergi jenguk dia, bukan
sombong, tapi masa tak mengizinkan. Hope you faham
ye. Dan tadi, aku terperasan something yang buat aku
rasa macam nak terharu. Haha..(n_n) Tengok ni :


>(n_n)< weeee~~~~
Aku excited bukan sebab blog aku terpilih untuk di-list-kan ke apa,
tapi aku excited sebab aku di-list-kan sebagai kawan fyfy :) tajuk bloglist
dia ialah :
Dearest Friends

So, sedikit sebanyak pon aku tetap rasa terharu. Sejak bila dia letak
blog aku kat situ pon aku tak perasan. But for fyfy, thank Q so much
ye dear (n_n) lepas ni, i akan selalu BW blog u. Hehe...keep in touch~
Meh aku review blog Blog Kawan Saya sikit :
 Simple but nice. Entry best ! Korang akan rasa korang elegant bila
masuk blog fyfy ni..hehehe ;)

Okay, thanx Fyfy :)

2 comments:

Fyfy Liew said...

wah wah wah!! terharu nye! hehe tq. ala sokayy,fy comment ikhlas tak minta balas pon. lg pun faham lynn kan busy ^^ hee :) hal kecik je tu. :P

owner : Lynn said...

haha kan dh sama-sama terharu, :) thank Q FYFY