Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 28 December 2011

Ramai Ex - Playboy atau Loser?

Assalamualaikum and hi readers. Okay aku nak cerita sket ni :0
Kita selalu dengar cerita yang minah ni ramai ex, mamat tu ramai
ex, then yang minah kat sana tu pon boleh tahan ramai ex dia,
dan yang mamat sini pon perghh lagi ramai ex dia. Haa, awak..awak
yg tengah baca ni pon, ramai tak ex awak? Haha..so, kita dengar
dan tahu dia ramai ex. So, tanggapan kita selalunya akan camni :

"Ex dia ramai, mesti playboy ni !"

or kalau untuk pempuan :

"Ramainya ex dia, bajet hot ler tuu~ "

Tapi betul ke, mereka yang ramai ex ni playboy / playgirl / playground ?

Or, maybe they are Loser

Kenapa? Yelah, asyik ditinggalkan pasangan je sebab tu lah ramai ex.

(-_-')

Bukan dia yang tinggalkan ex2 nya tu~

Then ?

Dia akan cerita kan kat orang yang dia ramai ex dengan perasaan
bangga dan megah MACAMLAH kau ramai ex sebab kau playboy
or playgirl. Padahal dia yang asyik ditinggalkan sebab certain of his/her
bad attitude tu.Tapi dia tak perasan pon. Hahaha

That is true Loser
 (n_@)

Errr....korang faham tak apa yang aku cakap ni?
Tak faham tanya ok, nanti tak faham susah nak jawab
exam (mood final exam) cheh, macam lah aku banyak paper,
final aku 1 paper je okay, haha..so, that's all thank Q !
(n_n)

2 comments:

cik lollipop syada said...

i'm not a loser . BF pom takde . haha . good luck for ur exam lynn :)

owner said...

syada : haha bukan semua dear :) thank q hihi