Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 16 December 2011

Berita Gila Hari Ini : Khawin Lelaki Dan Rogol di Bilik Bedah !

Assalamualaikum and hi readers. Hari ni terkejut-terkejut aku, sebab
dua berita gila ni ! Straight to the point, okay.

Korang kenal Ariff Alfian Rosli? Dia ni seorang lelaki yang gila
babi gempak sebab melangsungkan perkhawinan dekat luar negara,
dekat Dublin weyhhh, mampu ? (O.o')

Nak tau lagi ? Lelaki ini amat menganjing menghormati adat resam
Melayu sebab di kala semua pasangan Melayu di Malaysia ini sibuk
memilih untuk mengenakan dress dan tuxedo semasa berkhawin, lelaki
ini telah mengangkat memalukan martabat Melayu dengan memakai
pakaian lengkap baju Melayu, satu set siap dengan samping dan tanjak !
Bayangkanlah khawin dekat luar negara, pakai pulak baju melayu lengkap
macam tu, confirm2 lah warganegara tau yang lelaki ni bukan berasal
daripada Dublin kan, terang-terang lah lelaki ini Melayu + Islam kan.
Malu tak? Tak ada yang memalukan sebab ok what khawin pakai baju
melayu, kecuali bila lelaki itu.....
Lelaki Melayu, rakyat Malaysia dan
beragama Islam, buat majlis besar-besaran dekat Dublin dan sebar pulak
gambar-gambar perkhawinan dia dekat internet yang menyebabkan semua
rakyat Malaysia, Melayu dan beragama Islam dari seluruh dunia malu dengan
kejahilan lelaki ini !

YES, He's a gay, and YES, he already married his man !
Nak tau lebih lanjut pasal ni, sila klik Ariff Khawin Lelaki Di Dublin ?
ada gambar diorang 'bermesra' tapi aku geli nak cemarkan blog aku ni.
Tak habis lagi aku terkejut dengan berita si Ariff ni, aku tergamam pulak
dengan kejadian rogol di sebuah hospital swasta di Malaysia !
Seorang doktor bertindak mencium, meraba dan merogol pesakitnya
yang tidak sedarkan diri selepas diberi suntikan bius di ruang bilik bedah.
Hospital swasta okay, sebelum ni aku rasa better pergi hospital swasta
sebab management diorang selalunya bagus, tak macam hospital kerajaan
sebab mostly nurse dia kurang ajar, berlagak + sombong dan tak berbudi
bahasa. These based on my experience okayy. So, bila jadi kes macam ni
aku jadi takut dan risau. Bayangkan lau kalau doktor tu sepatutnya bedah
pesakit tu on that time jugak before terlambat, let's say kalau lambat mungkin
wanita tu mati ke apa, then doktor sial tu boleh pulak bius dan rogol pulak
wanita tu? Tak ke macam.........wanita itu dibunuh? Nyawa dia sikit lagi
nak habis, harapan untuk selamat dan sembuh terletak pada operation itu
tapi kena rogol....eyyyy macam sial !!
(sumber daripada rakaman CCTV operation room hospital itu sendiri)

So, how? Terkejut ??

4 comments:

Shafiq Hashim said...

Geliii Tengok Gambar Mesra Tu.....

owner said...

Shafiq : Sy tertengok time tgh makan pulak, mmg haruslah tercarut, geliii betol !

cici tembikai said...

babe yeke -.-'' omg. i terkejut pasal doc tu -.-''

act dulu kat gomen hosp pun i penah kena raba T_T tapi i tak buat report =/ i pergi dgn bf i masa tu and dia dok kat luar . i taktahu dia sengaja ke tak tapi... haishh . i nak jerit pun takut. i byk kali baca pasal bila perempuan kena macam tu and bila dia try nak defend diri dia start lah jantan tu kata perasan lah bajet cun lah apa lah . haishh

tak sangka kan , org yg educated pun perangai hanjeng =/

mintak2 depa dpt balasan yg sesuai

owner said...

cici : babe, r u serius? damn bangang punye doc..klw dia sengaja mmg kurang ajar betul ahh ! tau xpe, bile kite jerit ke apa ke, konfem kite yg kena balik..hmm kesian u cici :( jahat punye org ! hmm kdg2 org pndai lg jahat cuma diorg punye jahat dicover dgn kpandaian dorg tu..take care okay girl :)