Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Saturday, 3 December 2011

Dua Benda Yang Dapat Menipu Lelaki Dengan Mudah

Apakah benda yang sangat-sangat mudah dan berjaya menipu dan
menewaskan lelaki tu? Meh kita tengok klu-klu nya. (Cheh, mcm game show)

IT'S COLORFUL

...

...

....

IT'S VARIETY

...

...

...

IT'S A MAGIC !!

...

...

IT'S MAKE UP !
setiap make up ada function tersendiri, datang dari pelbagai jenama
dan ia bagaikan sentuhan magis untuk setiap wanita~~ (chewah !)
Kami boleh jadi secomel barbie doll~~~~
Kami boleh jadi secantik Maya Karin~~~

dan kami juga boleh jadi se'hot' dan secengkung wajah Megan Fox~~~

Make up bagaikan magic yang dengan mudahnya dapat memukau,
memikat dan megikat kaum Adam !

Yang kedua;

IT'S ADVANCED

...

...

...

IT'S EASY

...

...

...


IT'S REALISTIC

...

...

Haa ni tau apa benda nih? Bukan Play Station, Police Sentri apatah lagi
Pakcik Saya...tapi ini ialah Adobe Photoshop.
Menatang ni adalah master segala master dalam bidang menipu.
Terutamanya menipu lelaki lah kannn~~Berapa ramai je yang sudi
letak original photo without any editing untuk dijadikan profile
picture di Facebook?? Photoshop boleh ubah struktur dan postur
muka dan even badan pon boleh. Besarkan itu, besarkan ini dan
korang tengok pon sampai tak reti nak tutup mulut.  Hahaha Okay,
jom tengok gambar pulak :










Eh, takde? Bawah laggi lahh....













Ada, ada sikit lagi tu...Scroll down lah lagi....














Haaa...ada? Takdekan? Itu maksudnya gambar tu agak censored, so
tak layak nak diletak dalam blog aku ni..Jangan marah~~ So, thanx
baca entry ni.. :)

Ops...terlebih make up sudaah~~

No comments: