Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 29 December 2011

am I give up ?

Tolonglahhhhh
macam nak mati buat assignment ni
Kenapalahhhhh lecturer ni macam tak reti pikir gaknya
Aku bukan amek subjek kau sorang je tau
Aku amek 10 subjek
Entah akal pendek siapa lah yang cadangkan 10subjek tu
sedangkan batch last sem 3, 4 subjek je
Haishhhh !
Bagi kerja tak boleh consider langsung
Kelas lain buat sikit je untuk subjek ni
Submit je, tak payah presentation pulak tu
Tapi dengan kau ?
Dah lah susah nak proceed kerja student
Lokek markah
Aku ada banyak lagi kerja lain tau tak nak submit
Pleaselahh...
sumpah aku menyesal tak masuk class lain untuk subjek ni!
Kenapa kena dapat lecturer macam kau?
Aku dah letih sangat dah ni
Penat tau tak..PENAT !
Dah lah duit dah habis
Print assigment , pergi photoshoot
Arghhhhhh
Stress aku !
STRESS !!
Nak nangis.....
:'(

 Aku dah serabut

9 comments:

Fyfy Liew said...

sabar ye lynn. setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya. meh sini fy tolong bt assignment tu. hikhik.

owner said...

fyfy~~~~~~~~whuwaaaaaaa <--- crying

sha my heart said...

sabar2 dear =/

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

10 subjek??? giler banyak

owner said...

sha : thank Q sha... :')

Saiazuan : byk giler kan, xpuas hati betul, org2 atas bykkan subjek sbb diorg igt batch last sem rilex sgt dgn 3, 4 subjek tu... :(

ayie said...

buat perlahan-lahan pasti berjaya membuat terbaik..huhu

owner said...

ayie : huhu ni dh xsempat buat plahan2 dh ni ayie~~ haha thanx

Crystal Linda Casianus said...

Tabahkan hati! Saya pun dah naik gila ni. haha anyway, GOOD LUCK! Waaaarrrgghhh!

owner said...

crystal : whoa, crystal komen blog aku, hihihi :) thanx goodluq to u too friends..wuwarhhhh >_< !!!