Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 8 December 2011

Kegemparan Di Uitm Shah Alam ?

Aku tak tahu apsal malam ni ada
roadblock secara besar-besaran dan serius?
Polis merata, guard merata,
semua yang nak masuk gate utama
semua kena tahan,
kena mintak IC & matrix card
aku yang bercadang nak pakai short sleeves
 je pergi discussion tadi dah kena pakai
sweater nak cover takut ada pape
Pelik betul !
Merata polis bantuan tahan kereta motor
semua, check satu-satu..
Even bas rapid tu pon kena tahan gak
sebab polis nak check orang dalam tu
Certain jalan ada jugak yang ditutup
Hmm...what the hell is going on actually?
One of my friend cakap ada gambar 3 orang suspek.
Tapi just gambar, tak tau suspek sebab apa.
Tak tau apa yang diorang dah buat
but i think something yang serius sampaikan
pihak keselamatan terpaksa buat roadblock
seserius ni...sekarang still tak tahu pape
suspek tu pon maybe dah lama lari keluar
atau
mungkin still ada kat dalam
aku just berdoa everything's gonna be fine
InsyaAllah

6 comments:

sha my heart said...

yuhuuu~

suspek apa?

suspen je kan..

owner : Lynn said...

haaa itulah yg kite xtau pon adoi~~ hihi suspen tau

spywriter said...

suspek apa ek?
ntah ntah ada kena mengena dgn kes3 drug kot...
ati3 k... =)
everything gonna be fine =)

owner : Lynn said...

Spywriter : xtau la suspek sbb apa, mgkin jgk kot..thanx dear.. :) u take care too :)

FatinFirdaus said...

hati2 la ye.. takut ada kes yg bahaya plak..

owner : Lynn said...

Fatin : betul tu fatin, thanx ye :)